stretchen
trainen zwart wit
Training parcours
Training parcours 2

Sipke Wiersma

sipke

Naam: Sipke Wiersma

Geboortedatum: 25-08-1985

Beroep: Eigenaar Centre Squash Drachten, Squashtrainer en -coach, manager Eredivisie team CS Drachten/Froconsur. 

Trainers diploma's: CIOS, ST3, WSF1

Successen: Gewerkt met verschillende spelers vanaf hun jeugd tot nu, waaronder Jorrit de Vries en Thijs Roukens. Beide staan in de top 30 van Nederland en komen uit in de landelijke eredivisie. Meest intensief heb ik gewerkt met Thijs Roukens, die ik nu nog steeds coach tijdens toernooien en competities. Jorrit de Vries, tweevoudig winnaar van de Troon van het Noorden, Thijs Roukens, Nederlands Kampioen B senioren, Nederlands Kampioen <19 jaar, Nederlands Kampioen <23 jaar en winnaar van de Talent Award in 2015 en momenteel het grootste talent van Nederland. 

 

Momenteel werk ik met een nieuwe lichting junioren onder de 11 jaar, begeleid ik Thijs in zijn road naar de top en train ik op dagelijkse basis intensief met Wouter Rutjes, om zijn doelen te realiseren.   

 

Over Wouter:

Wouter is een enthousiaste en zeer gedreven gast. Vanaf dag 1 had hij de lat al té hoog liggen en was zijn streven om binnen afzienbare tijd Thijs te evenaren. Net als Thijs heeft hij voetbal verruild voor de prachtige sport Squash. Inmiddels traint hij dagelijks en maakt hij enorme stappen.

 

Ga zo door gozer, je komt er wel!