Twee rackets

Dunlop Squash Circuit 2018-2019 (Amsterdam)

Het laatste toernooi van 2018, dat ik individueel gespeeld heb, was in Amsterdam. Ik was ingedeeld in de categorie B.

 

Mijn eerste wedstrijd stond gepland om half 11. Gelukkig had dit vroege tijdstip geen effect op het resultaat. Na 30 minuten spelen zat de wedstrijd er op. Ik won de wedstrijd makkelijk met 3-0.

 

De tweede wedstrijd tegen Tom Wijmegenga was echter een ander verhaal. Ik heb al vaker tegen deze tegenstander, ook uitkomend voor CS Drachten, gespeeld en verloor steeds nipt van hem. Dit keer heb ik van hem kunnen winnen met 3-1, waardoor ik in de halve finale terecht kwam.

 

In de halve finale kwam ik een goede tegenstander, Beau Jourdin, tegen waarvan ik na een leuke pot helaas met 3-1 van heb verloren. Beau heeft uiteindelijk het toernooi gewonnen. Gelukkig werd er nog gespeeld om de derde en vierde plaats.

 

In deze wedstrijd heb ik tegen Bart Konijn gespeeld en door met 3-1 te winnen ben ik geëindigd als derde van het toernooi in de B-categorie.

 

Bekijk hier het resultaat.